Online kursus: Skriv og udgiv din egen børnebog på et halvt år.

IMG_2514.jpg
IMG_2514.jpg
sale

Online kursus: Skriv og udgiv din egen børnebog på et halvt år.

4,000.00 7,500.00
Quantity:
Add To Cart

Drømmer du om at stå med din egen børnebog i hænderne om et halvt år? Det kan jeg hjælpe dig med, for jeg har selv gjort det. 

Har du en idé til en børnebog, som du synes der mangler på hylderne? Virker det uoverskueligt? Og har du brug for hjælp til at få skaffet funding, finde ud af det der med ISBN nummer og lektørudtalelser, få den i medierne, bruge de sociale medier rigtigt, lave en tidsramme for det hele – og  vigtigst af alt, skrive en historie for børn. Så kan vi hjælpe dig!

Vi hjælper dig, så du i løbet af et halvt år kan stå med din bog i hånden. Men det kræver at du vil det!

Kurset er online, så ligegyldig hvor i landet (eller udlandet) du befinder dig, kan du være med. Du kan se modulerne når det passer dig. 

Kurset består af 6 overordnede moduler: 


Modul 1: Processen omkring dét at skrive og udgive en bog 

Hvad skal du allerede nu ha’ styr på? Hvordan skriver man en børnebog? Hvor starter man? Hvordan bygger man et community op omkring sin bog? 

Modul 2: Skriveprocessen og dét at skrive til børn 

Tips og tricks til at skrive indlevende for børn. Skriveøvelser så du kommer igang med at skrive din historie.   

Modul 3: Illustrationer

Skal du selv illustrere din børnebog? Hvem skal illustrere den hvis ikke? Hvordan samarbejder man med en illustrator? Hvad skal man tage højde for?  

Modul 4: Funding

Hvordan kan du få finansieret din bog? Fonde? Hvordan laver man en succesfuld kickstarter-kampagne og sikrer at du har penge til at få den trykt? 

Modul 5: Redigering og tryk

Hvem skal redigere din bog? Hvordan gør man klar til tryk? Hvordan får man et ISBN nummer?

Modul 6: Få bogen ud over stepperne

Hvordan får man en lektørudtalelse? Hvordan får man bogen ud på biblioteker?

Hvordan kan du bruge de sociale medier? hvordan skriver man en pressemeddelelse? hvordan henvender du dig til boghandlere? hvordan får du din bog anmeldt?  

Hvad får du ud af kurset?

  • Du får 6 månedlige undervisningsmoduler, som giver konkrete værktøjer til hvor du er i din proces. De bliver frigivet den første i måneden og du kan se dem, når det passer dig.

  • Du får hjælp til at lægge en individuel tidsplan så vi er sikre på du når i mål.

  • Du får adgang til en lukket gruppe, hvor du kan få hjælp, når du går i stå i processen. og hvor du også får et kærligt  los i nos i ny og næ. En gruppe, der hepper på dig, fordi vi er i samme situation som dig og som du kan dele dine glæder og bekymringer med.

Prisen er 6.000,- + moms = 7.500,- med en opstartspris på 3200,- + moms = 4000,-.

Vi starter kurset 1. december og 1. juni kan din bog være klar. Så den er klar til at blive solgt til forældre, der skal have nogle gode bøger med at læse på sommerferien med deres børn.

Hvis du endelig vil ha’ din børnebog vakt til live, så skynd dig at skrive dig op til kurset.

Hvis du har spørgsmål til kurset er du velkommen til at skrive en mail til camillakajpaulsen@gmail.com eller ringe på 26338957

Tilmeldingsfrist: 5/11-19

NB! Hvis der ikke er 10 tilmeldte, bliver kurset ikke oprettet.